VisitPointProject

Indoor touchscreens (ZIDS)

Wat is ZIDS?

De behoefte en het gedrag van de heden- daagse consument verandert snel. De opkomst van computers en het internet in de jaren negentig hebben ons leven drastisch veranderd. Inmiddels is het internet uitgegroeid tot het grootste distributiekanaal ter wereld van multimediale informatie. De digitalisering via internet, mobiele applicaties en sociale netwerken zorgen voor een overvloed aan realtime informatie en een permanente informatiehonger. Op iedere plaats en tijd beschikken we over informatie en antwoorden.

Rol van de ondernemer
De groeiende digitale informatiebehoefte heeft ook gevolgen voor de rol van ondernemers; zij spelen steeds vaker een belangrijke rol in de informatie aan gasten. Informatie verzamelen kost echter heel veel tijd en is niet de core business van ondernemers. VVV Zeeland wil ondernemers ondersteunen in deze informatierol, door ze te voorzien van actuele omgevingsinformatie inclusief eigentijdse instrumenten om die informatie te verspreiden.

Zeeuws Informatie Distributie Systeem
Het Zeeuws Informatie Distributie Systeem (afgekort: ZIDS) voorziet in deze ondersteuning. ZIDS is een verzameling van applicaties en informatiekanalen waarmee de recreatieondernemer de informatie vanuit de VVV Zeeland database effectief kan inzetten voor zowel eigen doeleinden als voor het beter informeren van zijn gasten. En een beter geïnformeerde gast zal de bestemming beter waarderen en meer bezoeken (= besteden).

Interesse? Neem dan contact met ons op.